Svačina: Zapečené fazole se sýrem chedar, krůtí chipsy, salsa verde
Find out more
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Find out more
Nejprve si připravíme fazole. Červené fazole vaříme s nakrájenou cibulí, dokud fazole nejsou měkké a nevytvoří spolu s cibulí hustou směs. Sterilované chilli papričky rozkrojíme a naplníme fazolovou směsí a osolíme. Posypeme chedarem a dáme zapéct (teplota cca 180 °C - dokud se sýr neroztaví).
Krůtí maso nakrájíme na 3 mm tenké podlouhlé plátky a namarinujeme (sójová omáčka, zázvor, česnek, sůl, pepř, olivový olej). Poté dáme sušit ala jerky do trouby na rošt/mřížku (4 hodiny, cca 80 °C).
Velmi důležité sdělení: Než tak učiníte, dejte pod jerky plech, protože marináda bude odkapávat a měli byste opravdu velmi špinavou a velmi obtížně vyčistitelnou troubu.
Salsu verde připravíme tak, že nakrájenou cibuli spaříme (zbavíme se tak hořkosti) a rozmixujeme spolu s konzervovanou zeleninou tj. papričky jalapeños a tomatillos (mexické zelené rajče). Obojí včetně semínek a spolu se zeleným koriandrem. Na závěr salsu ochutíme solí.
Don't worry, we will definitely not spam you. We usually share two most important messages a month. The newsletter is in the Czech language.
Your data is safe. Read more about our privacy policy.
+420 517 070 333Mo-Th: 8:00-17:00
Fr: 8:00-16:00
Su: 12:00-19:00 (delivery inquiries for active customers only)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio