- Wide selection of catering programs
- Delivery to most places in the Czech Republic
- Nutritional consultation included
- +420 517 070 333 When can I call?
- info@zdravestravovani.cz
- My Account
-
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Find out more
Jako první slijeme tuňáka a dáme ho okapat, aby nebyl ve výsledném salátu příliš rozmočený.
Rýži si uvaříme ve vývaru, necháme zchládnout popř. podle chuti dosolíme.
Na pánvi si rozehřejeme olej, přidáme nadrobno nasekanou cibulku a necháme zesklovatět. Poté k cibulce přisypeme na malé kousky nakrájené papriky a restujeme dokud nebude paprika na skus.
Mezitím co se nám dělá paprika, tak si nachystáme zbytek zeleniny Cherry rajčátka si nakrájíme na poloviny , jarní cibulku i petržel nasekáme na jemno a olivy nakrájíme na menší kousky nebo necháme vcelku, podle toho co vám vyhovuje víc . Kešu oříšky si zlehka opražíme.
Nakonec opatrně smícháme rýži se zeleninou, olivami, majonézou, zakysanou smetanou a dochutíme dle potřeby.
Promíchaný salát servírujeme do misek nebo na talíř, na vrch dáme kousky tuňáka, posypeme opraženými kešu a dozdobíme natí z petrželky.
Dobrou chuť!
Don't worry, we will definitely not spam you. We usually share two most important messages a month. The newsletter is in the Czech language.
Your data is safe. Read more about our privacy policy.
+420 517 070 333Mo-Th: 8:00-17:00
Fr: 8:00-16:00
Su: 12:00-19:00 (delivery inquiries for active customers only)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio