Recepty: zdravé a jednoduché svačinky pro odlehčený start roku
Inspirujte se jídly z krabičkové diety a vytvořte si zdravé, chutné a jednoduché svačinky.
Find out more
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Inspirujte se jídly z krabičkové diety a vytvořte si zdravé, chutné a jednoduché svačinky.
Find out more
Inspirujte se jídly z krabičkové diety a vytvořte si zdravé, chutné a jednoduché svačinky.
Čerstvé hrušky omyjeme a zbavíme jádřince a nakrájíme na menší kousky. Ovoce rozmixujeme s citronovou šťávou, medem a doplníme vodou.
Hruškové smoothie
Šunku pokrájíme na kostičky a ozdobíme sekanou pažitkou, mozzarellu poprášíme červenou sladkou paprikou, aby mozzarella získala barvu a chuť. Podáváme s omytým natrhaným salátem.
Šunka s mozzarellou a salátem
Ricottu smíchejte s vejcem, oslaďte sirupem a ochuťte citronovou šťávou a kůrou a vanilkovým aroma či vanilkovou trestí. Vložte do zapékací mističky. Pečte, dokud povrch nezezlátne.
Mezitím si nechte povolit zamražené ostružiny. Ostružiny sceďte a šťávu smíchejte s polovinou ostružin a rozmixujte do hladka. Přidejte tapiokový škrob. Konzistence by neměla být řídká. Zbytek celých ostružin přidejte do ovocné omáčky a zahřejte na 75 °C. Doslaďte moučkovým cukrem. Ricottu polijte omáčkou a ozdobte lístky čerstvé máty.
Zapečená ricotta s ostružinovo-mátovou omáčkou
Don't worry, we will definitely not spam you. We usually share two most important messages a month. The newsletter is in the Czech language.
Your data is safe. Read more about our privacy policy.
+420 517 070 333Mo-Th: 8:00-17:00
Fr: 8:00-16:00
Su: 12:00-19:00 (delivery inquiries for active customers only)
Copyright ©2025 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio