Recepty z krabiček: jezte chutně, zdravě a barevně
Vyzkoušejte recepty z krabiček Zdravého stravování na plněnou tortillu, petrželový dip či salát s tuňákem.
Find out more
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Vyzkoušejte recepty z krabiček Zdravého stravování na plněnou tortillu, petrželový dip či salát s tuňákem.
Find out more
Batáty oloupeme. Lilek očistíme a spolu s batáty nakrájíme na kostky asi 2x2 cm. Cibuli očistíme a nakrájíme na půlměsíčky. Připravíme si marinádu na maso z oleje, uzené papriky, koriandru, soli, česneku, pepřů a chilli.
Maso nakájíme na menší kousky a naložíme. Necháme odpočívat alespoň hodinu.
Na rozpálené pánvi zarestujeme maso doměkka, vyndáme z pánve, přidáme cibuli - restujeme do zlatova, pak přidáme i lilky a batáty, zalijeme vývarem a přidáme arašídové máslo. Důkladně zamícháme a v případě potřeby osolíme. Necháme dusit pod pokličkou na mírném plamenu zhruba 45 minut. Tortillu namažeme jogurtem smíchaným s dijonskou hořčicí, navrstvíme zeleninovou směs a maso. Zavineme.
Tortilla s hovězím masem, lilkem a batáty
Omytou a osušenou petrželku rozmixujeme s gervais, parmazánem, tvarohem, na sucho opraženými semínky a dochutíme solí a pepřem.
Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka. Podáváme s extrudovaným žitným pečivem.
Petrželkový dip s mrkví a extrudovanými tyčinkami
Saláty důkladně očistíme, omyjeme a ručně natrháme. Saláty naaranžujeme na talíř, přidáme kousky okapaného tuňáka, nahrubo nasekaná sušená rajčata a posypeme ořechy.
Na dresing smícháme jogurt, zakysanou smetanu, víno, šťávu z citronu, trochu citronové kůry, sůl, pepř, cukr dle potřeby (není nutný), nakonec přimícháme najemno nasekanou meduňku.
Směs listových salátů s ořechy a tuňákem, sušenými rajčaty a jogurtovo-citronovým dresingem
Don't worry, we will definitely not spam you. We usually share two most important messages a month. The newsletter is in the Czech language.
Your data is safe. Read more about our privacy policy.
+420 517 070 333Mo-Th: 8:00-17:00
Fr: 8:00-16:00
Su: 12:00-19:00 (delivery inquiries for active customers only)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio