- Wide selection of catering programs
- Delivery to most places in the Czech Republic
- Nutritional consultation included
- +420 517 070 333 When can I call?
- info@zdravestravovani.cz
- My Account
-
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Find out more
Pomazánkové máslo utřeme s pepřem a promícháme s Lučinou. Dochutíme kmínem a rozmarýnem. Uzený sýr nastrouháme najemno. Jednu část (7 g) nastrouhaného sýru si necháme na zdobení a zbytek (14 g) vmícháme do základní směsi.
Pečivo rozkrojíme, pomažeme pomazánkou a ozdobíme polníčkem.
Pomazánka z uzeného sýra na celozrnném pečivu
Višně můžeme použít čerstvé či si připravit ovocné pyré povařením mražených, do kterého na zahuštění přidáme škrob a krátce provaříme. Ovocné pyré pak smícháme s tvarohem a čekankovým sirupem. Tvaroh podáváme se špaldovými pukanci.
Višňový tvaroh se špaldovými pukanci
Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno, zeleninu na kostky a opečeme na oleji. Podléváme podle potřeby trochou vody, přidáme koření a vaříme doměkka. Oříšky si lehce opečeme na sucho. Sýr feta si nakrájíme na kostky a z granátového jablka si vyloupeme jednotlivá zrníčka (granátové jablko je možné vynechat). Quinoy (oba druhy) uvaříme dle návodu. Po uvaření a scezení quinoy promícháme se zeleninovou směsí a sýrem a lehce zakápneme citronem.
Na talíři zdobíme nahrubo nasekanou petrželkou, ořechy a granátovým jablkem.
Ratatouille zelenina s fetou, quinoa s granátovým jablkem
Don't worry, we will definitely not spam you. We usually share two most important messages a month. The newsletter is in the Czech language.
Your data is safe. Read more about our privacy policy.
+420 517 070 333Mo-Th: 8:00-17:00
Fr: 8:00-16:00
Su: 12:00-19:00 (delivery inquiries for active customers only)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio