Oběd: Konfitovaná hovězí falešná svíčková, květáková rýže, zeleninová terinka
Find out more
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Údaje sbírané pomocí cookies zejména spolu s využitím kontaktního či objednávkového formuláře na našem webu nám umožňují Vaši identifikaci. Proto potřebujeme souhlas pro zpracování takto získaných údajů. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat. Kliknutím na „Pouze nezbytné“ budou použity pouze cookies, které potřebujeme k provozu webu (technické cookies). Více informací.
Pouze nezbytné Podrobné nastavení Přijmout vše
Find out more
Uzené tofu nastrouháme najemno, přidáme mleté ořechy, křen. Promícháme a na závěr přidáme majolku. Poté dochutíme jablečným octem a solí.
Osolené maso dáme do sáčku s kořením, trochou tuku a zavakuujeme. Po dobu 4 hodin při teplotě 100 °C ho připravujeme na páře. Po té maso vyjmeme a nakrájíme. Šťávu ze sáčku přecedíme přes sítko od koření a trochu povaříme, aby se zredukovala. Orestujeme hodně nadrobno nakrájené cibulky. Je potřeba, aby zkaramelizovala. Spojíme se šťávou a rozmixujeme, tím získáme omáčku.
Tu si připravíme tak, že omytý syrový květák nastrouháme na hrubém struhadle vložíme do hrnce a zalijeme trochou vody, osolíme a podusíme na pánvi pod poklicí zhruba po dobu 15 min. Přebytečnou vodu slijeme.
Zpěníme cibulku na másle, přidáme nahrubo nastrouhaný syrový květák, podlijeme vodou a vypaříme. Opakujeme, dokud květák není měkký. Nakonec osolíme a opepříme bílým pepřem.
Formičky naplníme sterilovanou zeleninou, kterou ještě můžeme v případě potřeby nakrájet, přidáme nakrájená cherry rajčata bez semínek a zalijeme vývarem, který jsme svařili s želatinou. Necháme vychladit a terinku tedy zeleninu v aspiku krásně vyklopíme.
Don't worry, we will definitely not spam you. We usually share two most important messages a month. The newsletter is in the Czech language.
Your data is safe. Read more about our privacy policy.
+420 517 070 333Mo-Th: 8:00-17:00
Fr: 8:00-16:00
Su: 12:00-19:00 (delivery inquiries for active customers only)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio