Krabičkové sezónní recepty ze švestek, lilku a cukety
Využijte sezónních surovin a připravte si z nich zdravá a chutná jídla.
Find out more
Využijte sezónních surovin a připravte si z nich zdravá a chutná jídla.
Find out more
Kuřecí roláda plněná nádivkou s cuketovým zelím
Pakliže používáme zmrazené švestky, tak ovoce rozmrazte. Povolenou vodu zachyťte. Jednu čtvrtinu ovoce rozmixujte se zachycenou vodou do hladka, dejte do pánve a se zbytkem půleného ovoce krátce prohřejte na 75 °C s cukrem. Vznikne hustá směs s kusy ovoce. Posypeme ořechy a přidáme mini mozzarellu, k tomu pečivo ciabattu nebo croissant.
Mozzarella se švestkami a kešu
Lilky dejte na 20 minut péct do trouby rozpálené na 200 °C. Pak oloupejte puchýřkovitou kůži a dužinu nasekejte a rozmixujte spolu s tahini pastou, kapkou citronové šťávy a žervé. Dochuťte kořením, jako je oregano, bazalka či tymián, vhodný může být i česnek, osolíme. Řapíkatý celer či jinou zeleninu očistěte a nakrájejte na hranolky. Při servírování posypte salsu mikrogreens a sezamovými semínky.
Salsa z pečeného lilku se zeleninovými hranolky z řapíkatého celeru
Don't worry, we will definitely not spam you. We usually share two most important messages a month. The newsletter is in the Czech language.
Your data is safe. Read more about our privacy policy.
+420 517 070 333Mo-Th: 8:00-17:00
Fr: 8:00-16:00
Su: 12:00-19:00 (delivery inquiries for active customers only)
Copyright ©2024 Zdravé stravování s.r.o. | Design IMPnet, realizace Reperio